4 anti-afval tips om de bodem van een honingpot af te werken
🍪😋 Tot de laatste hap 🥛🍯
Geniet van de goede voedsel die je hebt gekocht / voorbereid met de tips van Marcelline Bonneau (zij coördineerde o.a. het project van de Maîtres Frigo)
Dag iedereen, ik ben Marcelline Bonneau van Resilia Solutions en ambassadrice van de JUST KEEP IT Challenge.
En om je een glimp te geven, gaan we naar de keuken.
Vandaag ga ik je technieken laten zien om de bodemrestjes van een pot honing te gebruiken.
- Neem wat mosterd, olie, azijn, zout en peper. Je schudt goed. En je hebt een vinaigrette klaar voor je salades.
- Je neemt een citroen, je knijpt erin, je giet het in een pot honing. Je voegt heet water toe, je mengt goed, en hier is een heerlijke hete citroensap.
- Hetzelfde met thee, je zet thee om te trekken, een beetje water in de honing, je mengt goed, en je giet in de thee.
- Mijn laatste techniek is deze onmisbare tool, een kleine spatel, waarmee je de bodem van de potten kunt schrapen.
Ten slotte, hebben we het over eten, dus het is fun! Grijp de kans om creatief te zijn.
Proficiat voor jullie deelname aan de JUST KEEP IT Challenge!